Cursus Sponsorwerving

Meer sponsoren vinden en inkomsten genereren voor de sportvereniging

cursus-sponsorwerving-verenigingsadvies
Je doet als bestuur van alles aan het zoeken naar sponsoren maar het werpt nog steeds niet z’n vruchten af. Je hebt van alles opgezocht maar nog niet de magische oplossing gevonden. Je hebt verschillende acties geprobeerd: oproepen, e-mails, nieuwsbrieven, Social Media. Alles wat je “dacht” dat je moest doen heb je inmiddels geprobeerd maar niets lijkt je een nieuwe sponsor of extra inkomsten op te leveren. Ondertussen vertrekken er wel weer leden en gaat de inkomsten van de contributie omlaag. Het lijkt alsof je in een cirkel ronddraait en niet verder komt met de vereniging… Het besturen van een vereniging zou eigenlijk veel motiverender moeten zijn toch?

null

null

Paul Verheul - Verenigingsadviseur

Sportverenigingen zijn altijd op zoek naar meer manieren om de inkomsten van de sportclub te vergroten. De meeste verenigingen zijn afhankelijk van de inkomsten uit lidmaatschappen en externe sponsorinkomsten. Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren om effectief en snel geld in te zamelen voor de vereniging. Dit beperkt zich deze dagen niet langer tot de traditionele manieren om de vereniging te laten sponsoren. Ook hoef je geen eigen accommodatie in beheer te hebben om succesvol sponsoren te kunnen werven. Met de groei van het internet beperkt het werven van sponsoren zich ook niet alleen tot fysiek sponsoren. Want ook online zijn er veel mogelijkheden om sponsoren te vinden.

De afgelopen 9 jaar heb ik meer dan 150 sportverenigingen geholpen met trainerswerving. In deze tijd heb ik geleerd dat bestuursleden het meeste baat hebben bij een duidelijke stappenplan en kant-en-klare tools, die praktisch ingesteld zijn en weinig tijd kosten om toe te passen.

Met mijn kennis en praktijkervaring heb ik deze online cursus ontwikkeld waarmee sportclubs stap voor stap succesvol meer budget kunnen realiseren voor de vereniging.

Jullie vereniging kan voldoende inkomsten & sponsoren krijgen!

Zou het niet fijn zijn om precies te weten welke stappen je moet zetten om sponsoren te vinden en extra inkomsten te krijgen? Concrete kleine stappen die jij kunt zetten om effectief geld te krijgen. Niet langer meer afhankelijk zijn van je huidige sponsoren. Maar meerdere inkomsten bronnen creëren om de vereniging vitaal te houden en te laten groeien. Weg met de financiële onzekerheid van de verenging!

Voordelen cursus sponsorwerving

  • Duidelijk stappenplan
  • Kant-en-klare campagnes & templates die je direct kunt kopiëren 
  • Stel vragen aan een verenigingsadviseur
  • Bespaart het bestuur tijd
  • Minder bestuursvergaderingen
  • Werf meer sponsoren en extra inkomsten.

Krijg nu direct toegang tot de Cursus Sponsorwerving

cursus-sponsorwerving-verenigingsadvies

Bespaar jezelf tijd en frustratie en start met de cursus sponsorwerving

Veelgestelde vragen

HOE LANG HOUD IK TOEGANG TOT DE TRAINING?

Je krijgt onbeperkt toegang!

Zelfs wanneer er bestuurswisselingen zijn. Je kunt dan een e-mail sturen naar info@verenigingtools.nl en dan zetten we de toegang over naar de nieuwe bestuursleden.

IS DE PRIJS EEN ABONNEMENT?

Nee, je betaalt slechts één keer en je behoudt daarna onbeperkt toegang. Je zit dus nergens aan vast. Mocht je met korting toegang willen tot alle cursussen dan raden we het Kickstarter Club Lidmaatschap aan.

WIE KRIJGEN ER TOEGANG TOT DE TRAINING?

Vaak werk je met meerdere bestuurders samen in de vereniging. We raden het ook zeker aan om de cursus samen te volgen. Alle bestuurders van de vereniging kunnen daarom toegang krijgen tot de training. Je kunt bij de aanmelding de namen en e-mailadressen plaatsen van alle bestuurders of dit achteraf te mailen naar info@verenigingtools.nl

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN?

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen meer dan tevreden is over de inhoud van de trainingen. Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn, laat het ons dan alsjeblieft weten.

Je krijgt van ons 14 dagen de tijd om na te gaan of de training echt bij je past. Ben je niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail naar info@beterturnen.nl en je krijgt het volledige bedrag terug van ons.

Klaar om de vereniging te laten groeien?