Vereniging-tools-verenigingsondersteuning

TEAM VERENIGING TOOLS

Tools & Coaching voor Sportverenigingen

Missie

Bij Vereniging Tools zijn wij ervan overtuigd dat jouw vereniging nog veel meer kan groeien. Als bestuurslid steek je meestal je volledige ziel en zaligheid in de vereniging. Maar vaak voelt het ook alsof je er alleen voor staat en dat je niet helemaal weet wat de volgende stap is om de vereniging verder te helpen. Met onze tools en coaching zorgen we dat jij de optimale ondersteuning ontvangt zodat jouw vereniging enorme boost krijgt om te groeien!

Kun je tips gebruiken of wil je even sparren? Neem dan contact met ons op.

Ons team

Vereniging-tools-verenigingsondersteuning

Paul Verheul - Oprichter

Ik ben Paul Verheul (31), oprichter van Vereniging Tools. Na mijn opleiding op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) en opleiding verenigingsontwikkelaar ben ik de afgelopen 10 jaar actief geweest bij diverse gemeentes als Verenigingsadviseur. Na mijn baan bij gemeente Amsterdam heb ik Vereniging Tools opgericht om meer verenigingen te kunnen ondersteunen met vernieuwende tools & technieken om met weinig tijd effectief trainers, leden en sponsoren te werven.

Quote: "Streef naar progressie, niet perfectie."

Vereniging-tools-verenigingsondersteuning

Roxanne Boersma - Projectleider

Ik ben Roxanne Boersma (23) en werk binnen Vereniging Tools als content ontwikkelaar, docent en coach. Ik turn zelf sinds mijn 12e en geef sinds 2012 turnlessen aan verschillende selectie turngroepen. Naast mijn passie voor turnen ben ik actief met fitness en gezondheid (lifestyle en voeding). Ik ben momenteel werkzaam als fysiotherapeut in een eerstelijns praktijk.

Quote: "Never give up on what you really want to do. The person with big dreams is more powerful than one with all the facts."

Vereniging-tools-verenigingsondersteuning

Jojanneke Radstake - Support

Mijn naam is Jojanneke Radstake (33). Ruim 15 jaar heb ik geturnd, en mijn liefde voor sporten heeft er voor gezorgd dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Ik geef les aan allerlei groepen. Daarnaast regel ik de support bij  Vereniging Tools. Grote kans dus dat je een reactie van mij ontvangt als je ons een e-mail stuurt!